dimarts, 1 de maig del 2007

Plowshare - here comes the plowman

El cd de Plowshare és... buf! Això se'm fa difícil...

Ras i curt: portada horrible. Música espantosa (Thrash metal dieu? De debò?). Veu que sembla el verí que va matar el pare de Hamlet. Però tenen alguna cançó en català, així que han fitxat per Discmedi i venen el cd a 14,77€ com si res. Crec que ja està tot dit.

Així que Noisedrome, Haemophagia, MargenZero, Agon i demés grups de Lleida que no canteu en català: esteu perdent el temps (tot i que després d'escoltar això -i d'haver-me gastat 12€- aprecio encara més que hagueu triat la via més complicada!)

PS: per cert, el videoclip Quina Puta Merda Fou Lady Bathory és una broma, no?

Valoració objectiva: -0,1/5 No sabíeu que aquest examen era tipus test i que les preguntes errònies resten punts? Doncs ara ja ho sabeu. Perdeu la convocatòria i ja ens veurem al setembre. Fins llavors, treballeu de valent.

Valoració subjectiva: 0,1/5 A la cançó Don't Need Love, el cantant em recorda a Canyita Brava i m'ha fet riure una estona. Així que li dono un 0,1 per aquesta similitud. Fes la prova i veuràs com no estic boig.

Contacte: http://www.plowshareband.com/

11 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.hallofmetal.com/ver_disco_novel.php?id=6

Anònim ha dit...

Be, es nota que l'admin del blog és un fervorós admirador de la merda de música que fan els emofàgia o com es diguin, però el temps posa les coses al seu lloc: La música marginal (com ara el metal extrem) tendeix a quedar-se en marginal, i les músiques originals i ben trobades faran carrera. Plowshare potser encara estan verds però tenen molta més originalitat i molt més a oferir. Repeteixo, es nota que l'admin és amiguet dels emofàgia. Be, que es fotin l'odi per on els càpiga, i que comencin a mentalitzar-se per a la seua desaparició.

Anònim ha dit...

Mmmm be jo puc dir trankilament q soc membre de Plowshare i q cada cop fem més concerts i arreu on anem ens compren discos i agradem bastant, per tan dedueixo q simplement no et caiem be i ens vos destruir. Be, tu to perds xato ;).

Anònim ha dit...

wow sóc el Low i veig q aquí la gent pica amb mala òstia, i potser s'han passat 3 pobles. Odi? Enveja? Potser una mica de tot. Jo el que diré ja ho diré al seu moment i a la CARA, no cal recórrer a aquestes paridetes roïnes.

PLOWSHARE forever!

Anònim ha dit...

Deunidó com s’ha liat la troca... No vull entrar en polèmiques de mal gust, només vull dir que no sabem qui es “tu esculls” i que no ens responsabilitzem del contingut de la seva crítica, encara que comprenc que algú s’hagi pogut sentir afectat.
Hem dona la sensació que algú ha pogut pensar que ens trobem davant d’una competició (?). Personalment no es així com veiem nosaltres la música ni tenim com a objectiu desbancar ni desprestigiar altres bandes que també gaudeixen tocant i fent música.
Gerard/Haemophagia

jo escullo ha dit...

No som amics d'Haemophagia ni els coneixem personalment.

Tampoc no coneixem personalment Plowshare: només no ens agrada gens la seua música.

Plowshare, tot comença a rutllar quan surten crítiques com aquesta. Si tot us va bé, en trobareu mil més. (Per cert, baixeu dels núvols: teniu molta feina a fer. No es val això de 'fem molts concerts', 'venem molts cds'...)

No ens retraiem de res del que hem dit, però, si us plau, no mescleu Haemophagia i Tu Esculls.

Tu&Esculls (Avui, excepcionalment, junts)

Anònim ha dit...

hola No havia dit res fins ara...però no me puc aguantar +, soc una amiga de Tuesculls, ell ja sap qui soc perque ell hem comenta sempre lo que fa al seu bloquet, i penso que no està gens bé d'haber fet aquesta crítica basura d'un grup de lleida. Així és com es fa per destruir la nostra música, però vull dir als membres de plowshare que no els hi afecti per res, ja que aquesta critica no te cap validesa ja que com jo sé i heu pogut descobrir és molt amic del gerard d'haemophagia que per causes que jo desconec es porta malament amb un membre vostre així que ni cas! Per cert he vist al vostre myspace que Salvador Dominguez us a felicitat pel vostre disc!! enhorabona i endavant!!

Anònim ha dit...

Molt bona ressenya, i molt encertada!
Es fa estrany que algú en parli bé...

No escrius massa sovint, però m'agrada molt el teu bloc. Tens almenys una lectora fidel! ;P

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Jo he escoltat PlowsharE i la seva musica m'agrade al igual que la de Haemophagia, crec que son dos estils diferents i que cadascú te el seu que.
en tot cas anims a tots dos conjunts, ARA LLEIDA!

Anònim ha dit...

Hola soc de Barcelona i buscant informació de Plowshare m'he trobat això i me quedat parat, a Plowshare els vaig veure en Concert i vaig flipar bastant, vaig comprar el seu disc i si que pot ser sona diferent el disc que en directe, però aquesta critica no s'ajusta gens a la realitat, com he lleguit abans, per aqui deu haber algun rencor personal. Jo soc music també penso que el grup se l'ha de valorar en directe ja que un Disc es una Trampa moral, ja que es poden fer mil trucos i mentides per a que soni bé si tens pasta clar així que anims a PLOWSHARE desde Barcelona, que sou increibles i ben segur que arribareu dalt de tot!
Jordi Puig

Anònim ha dit...

Qué, Plowshare? Com va anar al Reading del 2010? O al Download del 2011? Veig que vareu refusar l'oferta de tocar al Sonisphere perqué no volieu tocar després de Metallica i deixar-los en ridícul, eh?

-inno a santana-