dilluns, 16 de juliol del 2007

Converge - no heroes

Hi ha discos que són de compra obligada, i n'hi ha d'altres que són de descàrrega gratuïta i sense remordiments obligada, com per exemple el nou de Converge: no val la pena gastar-se els calés en aquest cd. Si més no, a mi no m'ha semblat una bona inversió. Per sort, només em vaig gastar 9 euros per comprar aquest No Heroes a la botiga Revolver de Barcelona (quin gol em vau fotre!)

Ja sé que Converge també podrien formar de la hipotètica llista grups que facin lo que facin rebran puntuacions de 5 estrelles al costat de Tool, Nine Inch Nails, Deftones, The Dillinger Escape Plan, Muse o Isis, però el seu últim disc és un bluf seriós (imagino, però, que no massa gent està disposada a acceptar-ho); una badada que els deixa fora de l'altra hipotètica llista de grups que tenen, de moment, una discografia impol·luta.

I és que quan estàs a la
cresta de la ola no et pots permetre el luxe d'editar un cd com No Heroes. D'una manera o altra és un error molt comú dels grups que han assolit un cert prestigi (sigui comercial o de crítica especialitzada) caure en l'auto-complaença i ser tan ingenus com per pensar que sempre els sonarà la flauta perquè han estat tocats per la mà de déu i que nosaltres, com a bons minyons, comprarem qualsevol cosa que editin mentre porti el seu nom a la portada. Volen viure de renda, vaja. Ens volen enganyar com l'imbècil aquest, que fa veure que juga a futbol i l'únic que fa és fer el subnormal damunt el camp de futbol.

Fes-te un favor i no te'l compris (no sé per què m'hi esforço: segur que no ho has fet!)

Valoració objectiva: 2/5 Em sembla que puntuo exageradament alt. Li dono 2 punts perquè, vulguis o no, hi ha moments que són purament Converge amb els quals sóc capaç de tornar a vibrar (més o menys).
Tampoc no els vull puntuar massa baix perquè, de fet, això de moment només és una taca al seu expedient -però espero el seu següent cd amb les urpes ben afilades i fent salivera...- i tenen algun moment àlgid com Plagues o Versus però poca cosa més. Per contra, Weight of the world o Lonewolves és de lo més avorrit i cutre que han escrit mai. I la part central de Trophy scars és per oblidar-la ja mateix: baixa-te-la i escolta les veus horribles de borratxos que han colat per aquí per donar un aire més true al tema... Argh!

A part, el mateix artwork de sempre em comença a cansar.

Valoració subjectiva: 2,5/5 Si a la portada hi posés el nom d'un grup que no fos Converge qualsevol persona li donaria un aprovat justet perquè hi ha alguna bona idea però fa pudor de copia barateta de Converge... Doncs ja tens el per què d'aquesta puntuació.

Contacte: http://www.convergecult.com/

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

venim de part del marc ambit a coneixa un blog de música amb català

et saludem des de Reus

Anònim ha dit...

A mi no me semble tan dolent. Poder hauries de baixar el llistó i ser més terrenals pq no és tan dolent, no? A mi semblen los putos amos!

Parlaras del nou cd de Silverstein?

Anònim ha dit...

i si parlessim més de música en català, xiquet?

Anònim ha dit...

Et fare un favor i te dixaré un comentari pq es veu q ni tens ganes.

I no fasis cas i no parlis de musica en català pq es tota una merda (menos Vidres a la sang, cla!)