dilluns, 9 de juliol del 2007

Nasum - nou merxandatge*

Pots dir-me carallot o el què sigui però, tot i que Nasum ja fa temps que -per raons òbvies que no cal recordar ara- van plegar veles continuo visitant assíduament la seua pàgina web. I el curiós del cas és que el senyor Anders Jakobson la té més activa del que podríem pensar en principi.

De fet, si escric ara això és perquè avui he topat amb la sorpresa que ens venia anunciant des de fa uns dies: els centenars de milers de milions de seguidors d'arreu del món podem comprar samarretes del grup un altre cop des de la seua pàgina web. Bé!

I això és noticia? Per mi sí. I sé que per molts centenars de milers de milions de seguidors de la província de Lleida també.

Potser no tens cap interès en comprar-ne cap, però pots donar un cop d'ull a l'esmentada pàgina web perquè, com ja t'he dit, s'actualitza prou sovint. El bateria del grup, Anders Jakobson, hi escriu un bloc molt interessant on hi té cabuda ben bé tot: des de crítiques dels cds que li agraden últimament (Wolfmother, The Haunted o Converge) fins a curioses entrevistes a bateries d'altres grups on els pregunta qualsevol cosa interessant des del punt d'un bateria i no d'un periodista qualsevol.

També de passada, et comento que aquest senyor ja fa uns mesos va començar una nova història amb Coldworker però que, tot i que jo també esperava alguna cosa semblant a Nasum, no hi té massa a veure. No puc parlar-ne massa, però lo que he escoltat a la seua web i al seu MySpace podria ser emparentat abans amb Hypocrisy, Cannibal Corpse (de fa almenys dos cds...) o Napalm Death dels més avorrits... Vinc a dir que, de moment, no estic massa entusiasmat per comprar-lo.

En fi, que només he escrit això perquè estic en un dels moments estúpids d'eufòria perquè ben aviat lluiré samarreta nova...

*Algú hauria d'explicar-me si realment existeix aquesta paraula...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, Sóc la Sònia Ferrer del programa Barà Rock, de Roda de Barà i el motiu del meu correu és convidar-te a enviar-nos el teu material per tal de poder promocionar-te a la ràdio. la meva adreça de correu electrònic és bararock_@hotmail.com.
Salut!