dimarts, 7 d’agost del 2007

Fabchannel.com

Només sóc ràpid quan -efectivament- no convé i extremadament lent totes les altres vegades. Així que no em culpis si no he descobert aquesta bastant interessant pàgina fins ahir a quarts de nou del matí quan -tot sigui dit de passada- vaig sentir a parlar d'ella a Catalunya Ràdio de la mà d'en Marc Serena. Efectivament (per segona vegada) un servidor de vostè escolta Catalunya Ràdio* al matí. Podria llevar-me amb la música de 150.000 grups diferents cada dia, però prefereixo escoltar una mica les notícies. Vés quines coses.

El cas és que una de les notícies d'avui era que Mazoni i Sanpedro entraven a engrossir la llista de concerts que es poden visualitzar a aquesta pàgina web. I no, no tinc especial predilecció per cap dels dos grups -de moment- però sí que vaig esperar fins al vespre per poder veure de què va aquesta pàgina.

I no és res més (res més?) que una pàgina on hi ha un bon munt de concerts (àudio + imatge) per veure de forma totalment gratuïta. Bona notícia!

El curiós del cas és que els concerts són sencers -com si es tractés d'un dvd- tenint, a més, la possibilitat de saltar les cançons (també et diu els noms de les cançons).

La llista no és excessivament llarga però és prou entretinguda i variada. Hi ha ben bé de tot: pop, punk, electrònica i una mica de metal també. Pots veure-hi, entre d'altres coses, concerts d'Isis, Still Remains (són horribles en concert, però se salven de la foguera perquè són capaços d'esciure hits enormes com The Worst Is Yet To Come ), Trivium (de veritat agraden a algú? Becs...!) o Dimmu Borgir. També Red Sparowes, però no sé si es consideren metal o no. Sigui com sigui, veure un concert d'ells és tota una experiència, ni que sigui a través de l'horrible pantalla de l'ordinador.

Doncs això és tot... Ja veuràs com s'hi poden trobar coses prou interessants perquè això no són les típiques pàgines web on hi ha centenars de milers de milions de clips de metal (http://metalvideo.com o http://clayden-metalvideos.blogspot.com) com si fossin un best of del YouTube; a Fabchannel.com la feina és una mica més feixuga que tot això i els resultats són òptims. Passa-t'hi un moment a xafardejar!

*Això, de fet, no és ben bé veritat: si puc, poso RAC1, però a casa són més d'en Bassas que d'en Bosch. Espero, però, que amb l'arribada d'en Basté als matins això canviarà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ke estas de vacances (imbecil)?