dilluns, 1 d’octubre del 2007

Rotten Sound - consume to contaminate

Grind a tot drap!

Amb grups com Rotten Sound, les coses semblen molt més fàcils del que ho deuen ser realment. Vols un disc de grind enganxós i brutal? Doncs aquí el tens.

No hi ha massa cosa a dir: tots sabem que el grind nòrdic és de lo milloret i Rotten Sound no ho han fet mai malament del tot. Però és que si l'anterior Exit ja era superb, aquest Consume to Contaminate ja és la crème-de-la-crème.

Fet i fotut, no difereix massa de l'anterior, excepte amb la durada (aquest nou cd és un ep de tot just quinze minuts) i la producció: per raons més que òbvies, aquest cop ja no han pogut comptar amb la col·laboració de Mieszko Talarczyk però el cas és que, tot i això, estic segur que van anotar en una llibreta tots els trucs del desaparegut tècnic perquè el nou cd sona de la manera que el faria sonar en Mieszko. Fes la prova.

Així que, si vols un bon disc de grind amb una producció perfecta, aquí el tens. No suposa cap revolució dins del grindcore (ni tan sols quan escoltes un cello i un teclat a l'interludi CTC; tot i queda prou bé i curiós enmig de tanta brutalitat) , però crec que ara mateix és el moment d'aprofitar el bon estat de forma d'aquest gènere i no pensar en si s'està avançant molt o poc o si s'està estancant
.

Valoració objectiva: 3,89/5 El grind és grind i esperar a que canvïi una mica és com esperar que en Capello tregui un defensa per un davanter. Si tens en compte això, el nou (bé, ja no tan nou perquè a principis de l'any vinent ja en treuran un altre) cd de Rotten Sound et satisfarà prou com per pensar que no has perdut calés i que d'aquí uns anys no s'haurà devaluat ni una mica, sinó al contrari.

Valoració subjectiva: 3,75/5 Tot i que hi ha molts candidats (Gadget, Catheter, Nashgul, From The Ashes, Sayyadina, Japanische Kampfhôrspiele
, Looking For An Answer o Leng Tch'e) per cobrir el buit que van deixar Nasum (un dia comptaré les vegades que he citat aquest nom al llarg de tots els posts; segur que la xifra em sorprendrà per exageradament alta), de moment ningú ho ha fet; però crec que per molts motius (com per exemple, per veterans i supervivents com Napalm Death) Rotten Sound són els qui més s'ho mereixen. I si no ho són...doncs seran el millor grup a la banqueta.

Contacte: http://www.rottensound.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En Ricardo Galli, va fer un petit script molt divertit per comptar les vegades que es repetia una paraula en el blog d'un amic seu. L'he pasat pel teu blog amb la paraula Nasum, i deu ni do, per que n'hi surten 14 :)

L'script (a executar desde una consola):
wget -q -O - http://tuesculls.blogspot.com/ | \
perl -e 'while(<>){split;foreach(@_){print "$_\n"if/Nasum/ or /nasum/}}' | \
wc -l

El blog on surt l'script:
http://mnm.uib.es/gallir/posts/2006/10/18/834/

Anònim ha dit...

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat team[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or little-understood avenues to build an income online.