divendres, 9 de novembre del 2007

The Ocean - nou disc

Doncs si les coses no fallen -i la meua memòria, tampoc- avui surt el nou cd de The Ocean: Precambrian. De fet, avui es posa a la venda a Alemanya (d'on són ells mateixos), Itàlia (d'on és en Zambrotta), Suïssa (d'on és el Toblerone) i a Àustria (d'on era n'Adolf).

La resta d'Europa s'haurà d'esperar fins el dia 27, però no crec que això sigui massa problema pels comunistes de P2P i similars...

Si encara no els coneixes (perquè ets així de despistat) escolta'ls aquí, on podràs escoltar dues cançons del nou cd. I si no vols fer aquest petit desgast físic/auditiu/intel·lectual, doncs no el facis i deixa't perdre un dels millors -i més novedosos i inquiets- grups europeus.

Ara mateix estan de gira per Europa juntament amb
Nahemah -que representa que són bons perquè els ha fixat Lifeforce Records però a l'hora de la veritat són tan bons fent cançons com el Mago Fèlix fent dansa clàssica- i amb Intronaut, que són tan bons com els anteriors.

Doncs molt bé, no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mamonàs!!!! Intronaut son bons!!! Be, al menos a mi m'agraden. Per cert, ahir varen tocar a BCN (cmo te mola, eh??) pero no els varem veure, questions de calers. Que te follin i segueix endavant amb aquest bloc tan constructiu (me reservo l'opinió que em mereix l'altre bloc, ;-p).

Anònim ha dit...

A proviníncies no ens molen Intronaut, ni Bloc Party (que no tenen res a veure, però deu donar molt pel cul posar els dos noms junts, no?)

Encara tinc una perdi per tornar-te, I know...! :)